Спокойно можем да кажем, че Салма Хайек отдавна е успяла да

...
Спокойно можем да кажем, че Салма Хайек отдавна е успяла да
Коментари Харесай

Филмите, които Салма Хайек е искала да снима, но никой не ѝ е предлагал

Спокойно можем да кажем, че Салма Хайек от дълго време е съумяла да избяга от облика, с който проби в киното. А точно на секси изкусителката.

В ново изявление за GQ Hype мексиканската актриса признава, че точно това я е тормозило с години. Хайек споделя, че ролята ѝ в " От здрач до зори " (1996 г.) е била дребна и тя не е очаквала хората толкоз да се впечатлят от нея.

И най-много поради прословутата ѝ сцена, в която танцува със змия към врата си. Според Хайек обаче  точно тази роля довежда до вкарването ѝ в избран типаж на секси изкусителката, която не може да бъде интелигентна или занимателна, а просто секси.

И това не се трансформира даже след номинацията ѝ за Оскар през 2002 година за " Фрида ". Салма Хайек твърди, че даже по-късно множеството функции, които са ѝ били предлагани са били същите. Актрисата твърди, че през цялата си кариера е желала да играе в комедии, само че никой не ѝ е давал тази опция.

Това обаче се е трансформирало, когато се е срещнала с Адам Сандлър и той е присъединил в комедията " Дърти хлапета " (2010 г.). В момента Хайек е удовлетворена, че се снима във кино лентата от всевъзможен род и то в интервал от живота си, в който през 90-те години са ѝ казвали, че към този момент няма да работи и никой няма да се интересува от нея, написа Deadline.

Още от този петък, 10 февруари, ще можем да забележим тъкмо какъв брой и занимателна и секси е Салма Хайек в " Професия: Стриптийзьор 3 ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР